O NAMA

„GEO-METAR“ d.o.o. je privatno preduzeće, osnovano u Oktobru 2012 godine sa sjedištem u Podgorici za obavljanje svih djelatnosti iz oblasti geodezije. Od samog početka rada, uz želju za pružanjem kompletne, tačne, brze i finansijski povoljne usluge, postavili smo visoke kriterijume za uspjeh u poslovanju:

  • kvalitet radova i stručni pristup poslu
  • poštovanje tehničkih propisa i pravila struke
  • timski rad i brzina izvođenja radova uz poštovanje rokova.

Osnovna djelatnost preduzeća je izrada tehničke dokumentacije, izvođenje geodetskih radova kao i vršenje stručnog nadzora. Ponosni smo na činjenicu da smo za kratko vrijeme pronašli svoje mjesto na tržištu i postali pouzdan partner korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima iz oblasti građevine, arhitekture i geodezije.

Naš tim predvode geodetski stručnjaci koji svojim znanjem i željom za stalnim usavršavanjem doprinose kvalitetnom obavljanju kako terenskih tako i kancelarijskih poslova.

Licence koje posjedujemo od strane Uprave za Nekretnine Crne Gore:

  1. Projektovanje geodetskih radova
  2. Izvođenje geodetskih radova

Licence koje posjedujemo od strane IKCG:

 

  1. Geodetski radovi
  2. Izrada geodetskih podloga

Posjedujemo savremene mjerne instrumente i opremu. Za sve instrumente posjedujemo uvjerenja o etaloniranju izdata od akreditovane metrološke laboratorije.

Naš rad baziramo na strogo propisanim normama i ustaljenim principima koji nam omogućavaju da veoma brzo, lako i precizno obavimo poslove koje su nam klijenti poverili.

Naš cilj je da u narednom periodu doprinesemo još kvalitetnijem pružanju usluga, stalnim usavršavanjem, timskim radom, poštovanjem tehničkih propisa i pravila struke.